Kaip redaguoti puslapio meniu?

  1. Prisijunkite prie interneto svetainės valdymo pulto. Instrukcija kaip prisijungti.
  2. Kairėje valdymo pulto pusėje pasirinkite Appearance > Menus arba Išvaizda > Meniu
  3. Atsidariusiame lange, pasirinkite meniu kurį norite redaguoti pvz.: Meniu ir paspauskite pasirinkti.
    Šiuose pasirinkimuose galite rasti skirtingus meniu pvz.: meniu skirtas puslapio viršuj, apačiai, šoniniai informacijai ir kt.

Kaip pakeisti meniu eilės tvarką?

  1. Atsidariusiame meniu pamatysi meniu išdėstymą eilės tvarka. Norėdami pakeisti eilės tvarką, paspauskite ir palaikykite su pelyte ant meniu punkto kurį norite perstumti ir stumkite į norimą vietą. Atlikte pakeitimus paspauskite Išsaugoti meniu arba Save menu.
  2. Meniu taip pat turi sub meniu punktus. Jie būna keletos lygių - 1, 2 ir 3. Kuo slinksite menių punktą dešiniau tuo žemesnį lygį jis pasieks. Šiuo atvėjų pagrindinis meniu punktas yra Paslauga, ant kurios užvedus pamatysime punktą Paslauga 1 ir jeigu paspausime ant Paslauga 1, pasirodys Paslauga 2 punktas. Alternatyvus pavyzdys: Kompiuteriai > Nešiojamųjų kompiuterių priedai > Įkrovikliai.

Kaip pridėti puslapį į meniu?

  1. Norėdami pridėti puslapį į meniu, kairėje pusėje pamatysi skiltį Pages arba Puslapiai kuriame bus nurodytas visas puslapių sąrašas. Pažymėkite kurį puslapį norite pridėti į meniu ir paspauskite mygtuką Add to Menu arba Pridėti į meniu.

    Jeigu jo nematote visų puslapių sąrašo, pasirinkite viršuje skirtuką View All arba Rodyti visus.
  2. Pridėjus meniu jis atsiras menių sąrašo apačioje, ir norėdami pakeisti jo vietą naudokite instrukcija viršuje - Kaip pakeisti meniu eilės tvarką?

Kaip pridėti produktų kategoriją į meniu?

  1. Norėdami pridėti produkto kategoriją į meniu, kairėje pusėje pamatysi skiltį Product categories arba Produktų kategorijos kuriame bus nurodytas visas produktų kategorijų sąrašas. Pažymėkite kurią kategoriją norite pridėti į meniu ir paspauskite mygtuką Add to Menu arba Pridėti į meniu.Jeigu jo nematote visų produktų kategorijų sąrašo, pasirinkite viršuje skirtuką View All arba Rodyti visus.
    Jeigu nematote produktų kategorijos skilties, pasirinkite puslapio viršuje Screen Options arba Ekrano nustatymai ir pažymėkite jog norite matyti produktų kategorijas.

Kaip pridėti nuorodą į meniu?

  1. Norėdami pridėti nuorodą į meniu, kairėje pusėje pamatysi skiltį Custom Links arba Interneto nuorodos kurioje bus laukeliai nuorodai sukurti.
  2. Įveskite į laukelį URL nuorodą pvz.: https://www.metamark.lt/  ir nuorodos pavadinimą pvz.: Metamark. ir paspauskite mygtuką Add to Menu arba Pridėti į meniu.

Kaip pakeisti meniu pavadinimą?

  1. Pasirinkite meniu kurio pavadinimą norite pakeisti pavyzdžiui: Pradžia ir paspauskite ant meniu punkto.
  2. Pasirodžiusiame lange įveskite norimą pavadinimą.
  3. Atlikę pakeitimus paspauskite Išsaugoti meniu arba Save menu apačioje.